top of page

Rannalla, puuterilumessa, syyslehtien seassa tai kevätkukkaniityllä. Lapsi on kauneimmillaan luonnossa. FOTO HENRI on erikoistunut valokuvaamaan lasta elävässä ympäristössä kaikkina vuodenaikoina. Lapsi luonnossa - kuvaukset suunnitellaan perheiden ja päiväkotien tarpeita kuunnellen.

Tosi kivasti saatiin onnistuneita kuvia ja oli kerrankin useampi vaihtoehto, jotka olisi voinut tilata. Hyvin saatu molemmille lapsille iloinen tunnelma ja onnelliset ilmeet kuviin. :)

-Mirjam Salomäki

Kuvat oli niin ihania, että melkein itku tuli ihastuksesta.

-Caroliina Hastell


Joka vuosi saamme lapsista ihastuttavat, luonnolliset ja vapautuneet kuvat luonnon keskellä. Lapsi on selvästi nauttinut kuvauksesta - ilo näkyy! Kiitos!

-Juulia Juutilainen

 

Ihanan rauhallinen ja rento kuvaustilanne. Lapsi otettiin hienosti huomioon ja kohtaamisesta jäi aito ja lämmin vaikutelma, kiitos siitä!

-nimetön palaute

 

Lapsikuvat ja ryhmäkuvat ulkona

Kuvaukset voidaan toteuttaa  päiväkodin pihalla, puistossa tai  lapsiryhmän tutulla retkipaikalla. Kuvaus hoituu kätevästi ilman ylimääräisiä tilajärjestelyjä.


 

Lapsi luonnossa-kuvaukseen ilmoittautuneet pääsevät näkemään otettuja kuvia kätevästi verkossa sähköpostiin lähettävän linkin välityksellä. Valmiit kuvat lähetetään perheille suoraan kotiin tai päiväkodin toiveesta ryhmälähetyksenä päiväkodille.

_MG_0763.jpg

Päiväkodin henkilökunta saa  myös kuvauttaa itsensä veloituksetta sekä tilata ilmaiset henkilö- ja ryhmäkuvat muistoksi itselleen ja päiväkodin käyttöön.


 

Kuvausajankohta, aikataulut ja järjestelyt suunnitellaan palvelemaan päiväkodin ja lasten tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.


 

Ainutlaatuiset perhekuvat ulkona

Ulkona luonnossa lapsen on helppo olla oma itsensä. Leikin temmellyksessä syntyy parhaat tilannekuvat ja luonnossa mahdollisuudet ovat rajattomat.


 

Lapsi luonnossa-kuvaukset järjestää lapsi- ja perhekuvauksia ulkona ja studiossa Uudenmaan alueella. Kuvaukset suunnitellaan yksilöllisesti vanhempien toiveita huomioiden. 


 

VARAA KUVAUS
perhekuva.jpg
Anchor 1

 

Tyypillinen perhekuvaus kestää 1-2 tuntia, riippuen perhekoosta ja perheiden kuvaustoiveista. Mukaan valokuvaukseen on hyvä varata pientä naposteltavaa, varsinkin pienempien lasten kanssa kuvaustuokiot ovat lyhyitä ja taukoja on hyvä pitää ettei lapsi kyllästy! Kontakti lapsen ja kuvaajan välillä saattaa viedä aikaa, joten kärsivällisyys tässä lajissa on valttia :)


 

Contact
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja täyttämällä lomake

Kiitos viestistä! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

LapsiLuonnossaLogoTeksillä.jpg

LAPSI LUONNOSSA-KUVAUKSET

FOTO HENRI

PUH. 040-7495 332

INFO@FOTOHENRI.COM

 

  • Instagram
FOTOHENRIvalkoinen.jpg
bottom of page